Projectontwikkelaar USP Vastgoed tekent exploitatieovereenkomst met gemeente Medemblik

Op de foto v.l.n.r.: Frank Nannings, Directeur USP Vastgoed, Giel Nijpels, voorzitter dorpsraad Zwaagdijk-West en Andrea van Langen, Wethouder gemeente Medemblik

Projectontwikkelaar USP Vastgoed tekent exploitatieovereenkomst met gemeente Medemblik voor het ontwikkelen van 18 woningen in Zwaagdijk-West.

Voor het nieuwbouwproject ‘De Perenlaan’ in Zwaagdijk-West is een exploitatieovereenkomst getekend tussen de gemeente en projectontwikkelaar USP Vastgoed, waarin afspraken zijn vastgelegd over het ontwikkelen van een nieuwbouwproject aan Zwaagdijk 354 in Zwaagdijk.

Het nieuwbouwproject is mede door de bijzondere actieve rol van de Dorpsraad Zwaagdijk-West tot stand gekomen. Op de locatie worden 10 starters-, 4 senioren- en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. Bij de verkoop krijgen (oud)inwoners van Zwaagdijk-West voorrang.

Planning
De provincie heeft een positieve houding over de ontwikkel locatie. Afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure start de verkoop naar verwachting medio zomer 2023.

Informatie
Nadere informatie over het nieuwbouwproject is te lezen op de projectwebsite www.deperenlaanzwaagdijk.nl Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen van ‘De Perenlaan’.

De verkoop van dit unieke project is in handen van Boekweit Olie Makelaars en Taxateurs.

 

nieuwsoverzicht